Het OMFT-cursusprogramma voor volgend jaar is bekend. U kunt zich nu dus al aanmelden voor een basiscursus (OMFT-1), verdiepingscursus A (OMFT-2) of verdiepingscursus B (OMFT-3) in 2022. Het overzicht met alle OMFT-cursussen treft u hier aan.

 

Punten en subsidie

Met cursuslocaties in Schiedam, Eindhoven, Zwolle, Hilversum, Amersfoort en het Belgische Aalst zijn de cursussen toegankelijk voor logopedisten, mondhygiënisten, tandartsen, oro-faciaal therapeuten en orthodontisten uit heel Nederland en Vlaanderen. Voor Nederlandse logopedisten geldt dat de cursussen OMFT geaccrediteerd zijn bij de stichting ADAP. Deelnemende logopedisten ontvangen dus PE-punten: voor de basiscursus zelfs 44 geaccrediteerde punten. Tandartsen verkrijgen punten voor het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). Belgische deelnemers aan de cursussen in Aalst kunnen gebruikmaken van de subsidieregeling vanuit de KMO-portefeuille.

 

OMFT-cursus in eigen huis

Naast de cursussen in het jaarprogramma, is het ook mogelijk de cursussen zelf in huis te halen als ‘incompany-cursus’. Ook nu staan er al enkele incompany-cursussen gepland, waaronder Engelstalige cursussen in Finland en Denemarken en een basiscursus voor alle medewerkers van een Nederlandse logopediepraktijk. Wilt u ook in eigen kring een OMFT-cursus aanbieden? Neem dan contact met ons op.

Pages of a red calendar standing over defocused background are flying away. Horizontal composition with copy space. Calendar and reminder concept with selective focus.
Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0