Het programma met de OMFT-cursussen voor volgend jaar is bekend. U kunt zich nu dus aanmelden voor een basiscursus, verdiepingscursus A of verdiepingscursus B in de tweede helft van 2022 of in 2023. Naast alle cursussen in Nederland en België, zijn er volgend jaar ook Engelstalige cursussen in Denemarken (basiscursus en verdiepingscursus A) en Finland (basiscursus). Het overzicht met alle OMFT-cursussen treft u hier aan.

 

Punten en subsidie

Met cursuslocaties in Alphen aan den Rijn, Eindhoven, Zaltbommel, Zwolle en het Belgische Aalst zijn de cursussen toegankelijk voor logopedisten, mondhygiënisten, tandartsen, oro-faciaal therapeuten en orthodontisten in heel Nederland en België. Voor Nederlandse logopedisten geldt dat de cursussen OMFT geaccrediteerd zijn bij de stichting ADAP. Deelnemende logopedisten ontvangen dus PE-punten: voor de basiscursus zelfs 44 geaccrediteerde punten. Tandartsen verkrijgen punten voor het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). Belgische deelnemers aan de cursussen in Aalst kunnen gebruikmaken van de subsidieregeling vanuit de KMO-portefeuille.

 

OMFT-cursus in eigen huis

Naast de cursussen in het jaarprogramma, is het ook mogelijk de cursussen zelf in huis te halen als ‘incompany-cursus’. Ook nu staan er al enkele incompany-cursussen gepland. Wilt u ook in eigen kring een OMFT-cursus aanbieden? Neem dan contact met ons op.

2022 to 2023 written on wooden blocks.
Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0