Op een corona-veilige manier zijn de cursussen van OMFT.info weer gestart in Nederland. In België is dat helaas nog niet het geval: de cursussen in Aalst zijn opgeschort.

De cursussen van OMFT.info worden in België georganiseerd in samenwerking met opleidings- en trainingsinstituut SIG. Gezien de onzekere situatie rondom corona, heeft het SIG besloten de twee cursussen (OMFT-1 en OMFT-2) die in december van dit jaar op het programma staan voorlopig niet door te laten gaan. Ook de cursussen die in 2021 op het programma staan in België worden voorlopig opgeschort. Zodra er een duidelijker perspectief is rondom de corona-pandemie, kunnen de cursussen weer in het programma worden opgenomen. Wie zich al voor één van de cursussen had aangemeld, wordt hierover door het SIG benaderd.

Logopedisten, tandartsen, orthodontisten, osteopaten en orofaciaal therapeuten uit België kunnen zich uiteraard wél inschrijven voor cursussen van OMFT.info in Nederland. Vanzelfsprekend met inachtneming van de in Nederland geldende regels rondom corona, die overigens een vast onderdeel vormen van ons protocol. Het cursusprogramma voor de tweede helft van 2020 en voor 2021 vindt u hier.

Woman keeps social distance in a post office, queues at the red line during the Covid-19 outbreak, Moscow, Russia
Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0