Mis het niet: in februari 2024 staat de jaarlijkse cursus OMFT-3 weer op het programma. Hét verdiepingsmoment voor professionals die al veel bezig zijn met oro-myofunctionele therapie. De tweedaagse cursus staat vol van casuïstiek. Verder komen onder meer kaakgewrichtsklachten, het voorkomen van bruxisme, ademhalen volgens de Buteyko-methode en de effectieve inzet van diverse mondtrainers aan bod.

Iedereen die de basiscursus en de eerste verdiepingscursus al eens heeft gevolgd (bij OMFT.info of bij een andere cursusaanbieder), kan deelnemen aan deze verdiepingscursus. Tijdens de twee cursusdagen is er veel ruimte voor casuïstiek en maatwerk. Wie deelneemt kan namelijk zelf een OMFT-casus aandragen, of een specifiek vraagstuk inbrengen vanuit de eigen praktijk. In de cursus wordt hier dan uitvoerig op ingegaan.

De cursus vindt plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari 2024 in Amersfoort. De prijs is € 550,-. De cursus is erkend en procedureel getoetst door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Voor logopedisten is deze ‘OMFT-3 Verdiepingscursus B’ geaccrediteerd bij Stichting ADAP (33 PE-punten).

Meer informatie over de OMFT-3 Verdiepingscursus B.

Aanmelden voor de OMFT-3 Verdiepingscursus B.

Doctor holding a synthetic skull and pointing at temporomandibular joint (articulation temporomandibularis).
Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0