Het cursusprogramma van OMFT.info voor het nieuwe jaar is bekend. U kunt zich nu dus al aanmelden voor een basiscursus (OMFT-1), verdiepingscursus A (OMFT-2) of verdiepingscursus B (OMFT-3) in 2020.

 

Punten en subsidie

Met cursuslocaties in Breda, Eindhoven, Zwolle, Soest en het Belgische Aalst zijn de cursussen toegankelijk voor logopedisten, mondhygiënisten, tandartsen, oro-faciaal therapeuten en orthodontisten uit heel Nederland en Vlaanderen. Voor Nederlandse logopedisten geldt dat de cursussen OMFT geaccrediteerd zijn bij de stichting ADAP. Deelnemende logopedisten ontvangen dus PE-punten. Tandartsen verkrijgen punten voor het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). Belgische deelnemers aan de cursussen in Aalst kunnen gebruikmaken van de subsidieregeling vanuit de KMO-portefeuille.

 

Incompany

Naast de cursussen in het jaarprogramma, is het ook mogelijk de cursussen zelf in huis te halen als ‘incompany-cursus’. Ook in 2020 staan er al enkele incompany-cursussen gepland, waaronder een basiscursus die Pro-Osteo aanbiedt aan osteopaten op 21 en 22 februari 2020. Wilt u ook in eigen kring een OMFT-cursus aanbieden? Neem dan contact met ons op.

Het complete overzicht van OMFT-cursussen in 2019 en 2020 treft u hier aan.

omft-cursus-12
omft-cursus-15
Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0