Corona heeft geleid tot een vol cursusprogramma in de tweede helft van dit jaar, omdat er nogal wat cursussen uitgesteld moesten worden. Voor sommige cursussen in het najaar zijn nog plaatsen beschikbaar. Ook voor volgend jaar zijn de cursusdata nu bekend, zodat u zich dus al kunt aanmelden voor een basiscursus (OMFT-1), verdiepingscursus A (OMFT-2) of verdiepingscursus B (OMFT-3) in 2021. Het overzicht met alle OMFT-cursussen treft u hier aan.

 

Conform de coronarichtlijnen

Uiteraard doen we er alles aan om de cursussen veilig te laten verlopen, volgens de coronarichtlijnen. Ze vinden daarom plaats in ruimtes die groot genoeg zijn om de 1,5 meter afstand tot elkaar te waarborgen en we hanteren diverse protocollen. Hierover kunt u meer lezen in het artikel ‘Cursussen houden rekening met corona’ op deze website.

 

Punten en subsidie

Met cursuslocaties in Breda, Eindhoven, Zwolle, Amersfoort en het Belgische Aalst zijn de cursussen toegankelijk voor logopedisten, mondhygiënisten, tandartsen, oro-faciaal therapeuten en orthodontisten uit heel Nederland en Vlaanderen. Voor Nederlandse logopedisten geldt dat de cursussen OMFT geaccrediteerd zijn bij de stichting ADAP. Deelnemende logopedisten ontvangen dus PE-punten: voor de basiscursus zelfs 44 geaccrediteerde punten. Tandartsen verkrijgen punten voor het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). Belgische deelnemers aan de cursussen in Aalst kunnen gebruikmaken van de subsidieregeling vanuit de KMO-portefeuille.

 

close up of calendar on the table, planning for business meeting or travel planning concept
Een OMFT-cursus in eigen huis

Naast de cursussen in het jaarprogramma, is het ook mogelijk de cursussen zelf in huis te halen als ‘incompany-cursus’. Ook nu staan er al enkele incompany-cursussen gepland, waaronder Engelstalige cursussen in Finland en Denemarken en een basiscursus die Pro-Osteo aanbiedt aan osteopaten op 12 en 13 maart 2021. Wilt u ook in eigen kring een OMFT-cursus aanbieden? Neem dan contact met ons op.

Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0