Placeholder

18-19 juni 2021 – Amersfoort

De cursuslocatie: Mercure Hotel Amersfoort

OMFT-1 Basiscursus op vrijdag 18 en zaterdag 19 juni 2021 (beide dagen van 8.30 uur tot 17.15 uur). Cursus voor met name logopedisten, tandartsen, mondhygiënisten en orthodontisten. Er is geen specifieke werkervaring met OMFT vereist. Voor logopedisten is de cursus geaccrediteerd bij Stichting ADAP (44 PE-punten). Deelnemers ontvangen tijdens de cursus een waardebon van € 50,-, die te besteden is in onze webwinkel. Consumpties tijdens de pauzes en de lunch zijn inbegrepen bij het cursusgeld.

 

Studenten kunnen deelnemen aan deze basiscursus voor een gereduceerde prijs van € 299,00. Dit geldt voor studenten die een opleiding volgen die aan het werkveld van OMFT gerelateerd is, zoals studenten logopedie, fysiotherapie, osteopathie, mondzorgkunde of tandheelkunde. Vul hiervoor bij de volgende stap als kortingscode in: ‘student’. Na het aanmelden stuur je je bewijs van inschrijving als student naar cursus@omft.info. De bovengenoemde waardebon wordt niet verstrekt aan deelnemende studenten. Per cursus is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor studenten.

 

Lees voor het aanmelden onze inschrijf- en betalingsvoorwaarden. Na het aanmelden krijgt u via e-mail een factuur toegezonden.

 495,00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “18-19 juni 2021 – Amersfoort” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *