Placeholder

27-28 november 2020 – Hilversum

OMFT-1 Basiscursus. Tweedaagse cursus (8.30 uur tot 17.15 uur) voor met name logopedisten, tandartsen, mondhygiënisten en orthodontisten. Er is geen specifieke werkervaring met OMFT vereist. Voor logopedisten is de cursus geaccrediteerd bij Stichting ADAP (44 PE-punten). Deelnemers ontvangen tijdens de cursus een waardebon van € 100,-, die te besteden is in onze webwinkel. Consumpties tijdens de pauzes en de lunch zijn inbegrepen bij het cursusgeld.

 

De cursuslocatie in Eemnes (vlakbij Hilversum): Hotel van Der Valk Hilversum – De Witte Bergen

Studenten kunnen deelnemen aan deze basiscursus voor een gereduceerde prijs van € 299,00. Dit geldt voor studenten die een opleiding volgen die aan het werkveld van OMFT gerelateerd is, zoals studenten logopedie, fysiotherapie, osteopathie, mondzorgkunde of tandheelkunde. Vul hiervoor bij de volgende stap als kortingscode in: ‘student’. Na het aanmelden stuur je je bewijs van inschrijving als student naar info@cursus-omft.info. De bovengenoemde waardebon wordt niet verstrekt aan deelnemende studenten. Per cursus is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor studenten.

 

Lees voor het aanmelden onze inschrijf- en betalingsvoorwaarden. Na het aanmelden krijgt u via e-mail een factuur toegezonden.

 495,00

Volgeboekt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “27-28 november 2020 – Hilversum” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *