Naast de cursussen die u in het overzicht op deze website aantreft, geven wij ook cursussen op aanvraag. Bijvoorbeeld aan alle logopedisten van een groepspraktijk of een kwaliteitskring. De tweedaagse OMFT-1 Basiscursus en de Bijblijvers zijn hier uitermate geschikt voor. We kunnen de cursussen zowel Nederlandstalig, als in het Engels verzorgen; in binnen- of buitenland.

Het principe is eenvoudig: u regelt de locatie en nodigt de deelnemers uit en wij verzorgen de cursus of Bijblijver. Een tweedaagse incompany basiscursus kunnen we op deze manier aanbieden als u 15 tot 20 personen vanuit uw groepspraktijk of kwaliteitskring bijeen brengt.

omft-cursus-13

Voor een mini-cursus in de vorm van een bijblijver zijn 6 deelnemers al voldoende. OMFT-bijblijvers worden afgestemd op uw behoeften. Het exacte programma wordt nader met u afgestemd. Op basis hiervan kunnen wij u een prijsopgave doen.

Interesse? Neem contact op met:

Liset Maas-Houtekamer
Telefoon: 06-55956582
Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0