Enthousiaste reacties na de tweede verdiepingscursus in Amersfoort. Een selecte groep van 12 logopedisten ging daar twee dagen lang intensief aan de slag met het uitbouwen van hun OMFT-kennis. Onder meer met veel casuïstiek, door inbreng van casussen van de cursisten zelf én van de cursusleiders Berry Verlinden en Liset Maas.

Voor sommigen was het ‘er wel weer even inkomen’, omdat de OMFT-3 Verdiepingscursus B wel de nodige voorkennis en ervaring vraagt. Liset Maas: “Om die reden is het voor iedereen die de eerste verdiepingscursus alweer een paar jaar geleden gevolgd heeft, helemaal niet verkeerd om eerst die OMFT-2-cursus nog eens te volgen en pas daarna de OMFT-3 te gaan doen. We veranderen de opzet en inhoud van die eerste verdiepingscursus namelijk voortdurend, omdat we er steeds weer nieuwe kennis, inzichten en practica aan toevoegen. Op die zaken gaan we in de tweede verdiepingscursus soms weer dieper in”.

Ook de OMFT-3 Verdiepingscursus B op 28 en 29 mei had nieuwe elementen, zoals een inleiding van OMFT-specialist Miranda Kusters over Buteyko ademhalingstechnieken. De inhoud van de twee cursusdagen en de overvloed aan eten op de goed verzorgde nieuwe locatie (Mercure in Amersfoort), maakten het wederom tot een geslaagde cursus. Enkele reacties van de deelnemers na afloop:

  • ‘Heb veel meer geleerd over de volwassen OMFT-patiënt’.
  • ‘Het bespreken van casuïstiek was heel leerzaam’.
  • ‘Ik heb meer geleerd dan ik vooraf had verwacht’.
  • ‘Veel info die goed vertaald was naar de daadwerkelijke praktijk’.
  • ‘Veel geleerd. Mooie bagage om op voort te bouwen’.
  • ‘Ik heb een heleboel meer kennis gekregen; precies waar ik op hoopte’.
  • ‘Echt een cursus op niveau!’.

 

Op de foto: gastspreker Miranda Kusters tijdens haar inleiding over Buteyko ademhalingstechnieken. 

Gastspreker Miranda Kusters tijdens haar inleiding over Buteyko ademhalingstechnieken.
Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0