Vrijdag 13 mei 2016 was het zover: de eerste MRC praktijk in Nederland binnen de muren van een Orthodontiepraktijk in Nederland werd feestelijk geopend. Eigenaar en praktijkhouder is Rob op de Laak. Hij is arts, tandarts, Master of Science in Orthodontics en heeft al onze OMFT cursussen gevolgd. Hij weet als geen ander dat voorafgaande aan een orthodontsche behandeling alle spieren betrokken bij OMFT in een gezond evenwicht behoren te staan. Voorafgaand aan elke orthodontische behandeling onderzoekt hij de patiënt op afwijkend mondgedrag, doet alle metingen, inclusief myoscanner en maakt vervolgens het totale behandelplan. Het Vorm en Functie verhaal is bij hem en dus bij zijn patiënten in goede handen.

Uiteraard was OMFT.info (Berry Verlinden in motorpak) aanwezig om bij de open dag de gelukwensen aan te bieden. Wij wensen hem alle succes toe in zijn nieuwe praktijk.

.

Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0