Marijn Swart(Kinder)tandarts

Marijn Swart is tandarts in Alkmaar en omgeving en heeft zich specifiek toegelegd op kindertandheelkunde en oro-myofunctionele ontwikkeling.

Haar focus ligt op het bevorderen van een gezonde mond- en gezichtsontwikkeling, waarbij het evenwicht van de spieren in het mondgebied centraal staat. Ze vindt het belangrijk om meer te vertellen over de theorieën en praktijken van Oro-myofunctionele therapie (OMFT), omdat ze ervan overtuigd is dat het een waardevolle bijdrage kan leveren aan de gezondheid en ontwikkeling van haar patiënten. Door het evenwicht van de spieren in het mondgebied centraal te stellen, kan ze een positieve invloed uitoefenen op de mond- en gezichtsontwikkeling en daarmee op het algehele welzijn van haar patiënten.

Marijn heeft ervaren dat veel mensen denken dat tandartsen zich uitsluitend richten op de zorg voor het gebit, zoals gaatjes, tandvleesproblemen en scheve tanden. Ze wil graag het bewustzijn vergroten en laten zien dat tandheelkunde veel breder is dan dat. Door vanuit een medisch perspectief te onderwijzen en te ondersteunen op het gebied van OMFT, kan ze mensen helpen begrijpen waarom een gezonde mond- en gezichtsontwikkeling zo belangrijk zijn.

Het delen van haar kennis en passie voor de relatie tussen mondgezondheid en algehele gezondheid stelt Marijn in staat om haar patiënten een uitgebreidere en holistische benadering van tandheelkunde te bieden. Ze vindt het geweldig om anderen te informeren en te helpen begrijpen hoe ze hun mondgezondheid kunnen optimaliseren en daarmee hun algehele welzijn kunnen verbeteren.

Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0