Een aanrader voor iedereen die wil weten hoe belangrijk goed ademhalen is en wat het met je lichaam en geest doet. Het boek ‘Het nieuwe ademen’ geeft een levensveranderende kijk op ademen, gebaseerd op onderzoek en studies op het gebied van psychologie, biochemie en menselijke fysiologie. Een must voor professionals die de link leggen tussen ademhaling en gezondheid, zoals tandartsen, orthodontisten, KNO-artsen, huisartsen, fysiotherapeuten en logopedisten.

Er is niets essentiëler voor onze gezondheid dan in- en uitademen; zo’n 25.000 keer per dag. Onderzoek toont aan dat zelfs kleine aanpassingen aan de manier waarop we ademhalen onze (atletische) prestaties kunnen verbeteren, vermoeidheidsklachten kunnen voorkomen, onze organen kunnen vitaliseren en zelfs astma en auto-immuunziektes kunnen verhelpen. Het boek ‘Het nieuwe ademen’ van James Nestor zet alles wat je moet weten over ademen op een rij aan de hand van onderzoeken en studies en gesprekken met deskundigen, zoals met Patrick McKeown en vader en zoon Mew (John en Mike). Het toegankelijk geschreven boek geeft een toelichting op verschillende ademhalingsmethodes zoals die van Buteyko en bevat oefeningen die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

het-nieuwe-ademen-boek-james-nestor-omft.info-lowres
Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0