De producent van Myospots heeft een eigen lippentape ontwikkeld voor neusademhalen en tegen snurken. Ideaal voor mannen met een baard, omdat de tape op de lippen zelf geplakt kan worden. Deze nieuwe tape is voortaan te bestellen in de webshop van OMFT.info.

Door de tape horizontaal op de lippen te plakken, of verticaal over de lippen, sluit de mond en gaat het ademen via de neus. Zo wordt mondademen voorkomen én dus ook het daar vaak mee gepaard gaande snurken tijdens het slapen. De ‘lip tape’ kan ook tijdens lichamelijke inspanning gebruikt worden om de zuurstofinname te vergroten met neusademhaling.

De tape is ideaal voor mannen met een baard. De tape plakt namelijk alleen op hun lippen en niet op de behaarde huid daaromheen. De rekbare aard van de lippentape maakt het gedeeltelijk openen van de mond mogelijk nadat die is aangebracht. De plaklaag is hypoallergeen en ervoor gemaakt om huidirritaties te voorkomen. De strip is eenvoudig te verwijderen, zonder dat er resten achterblijven.

De lippentape wordt in een doosje geleverd. Elke doosje bevat 40 rekbare hypoallergene liptapes. Bestellen kan in de webshop.

myopspots-lip-tape-omft.info-webshop
sleep-lip-tape-myospots-omft.info-webshop
Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0