De eerste OMFT-cursus in samenwerking met het SIG in België verliep vlekkeloos. Alle deelnemers bekroonden de cursus met een ‘zeer goed’; de hoogste waardering die zij konden geven.

De tweedaagse basiscursus vond plaats in een voormalig klooster in Gijzegem (Aalst), op donderdag 1 en vrijdag 2 februari. Het was de eerste cursus voor het SIG, waarmee OMFT.info een samenwerking is aangegaan voor het verzorgen van OMFT-cursussen in België. Het SIG is in België een erkend en bekend instituut dat cursussen en trainingen organiseert over de levenskwaliteit van mensen met een beperking: verstandelijk, zintuiglijk, motorisch, communicatief of psychosociaal.

Alles was tijdens de cursusdagen keurig geregeld door het SIG onder leiding van Jolien Leclercq, onze contactpersoon ter plaatse. De inrichting van de zaal, de te gebruiken apparatuur, de lunch; alles was prima verzorgd. Alle betrokken medewerkers van het SIG waren vriendelijk en behulpzaam. Een fijne organisatie en locatie dus, waar wij graag nog eens terugkomen voor het geven van een cursus. Als het aan de 20 deelnemers ligt, doen we dat in de toekomst zeker ook met een OMFT-2 Verdiepingscursus. Dat werd door hen meteen na de cursus al geopperd, als suggestie naar het SIG voor nieuw in te plannen cursussen in hun totale cursusprogramma.

Wanneer de volgende OMFT-1 Basiscursus plaatsvindt, wordt nog afgestemd met het SIG. Zodra hiervoor een datum bekend is, wordt dat bekendgemaakt op deze website én op die van het SIG.

omft-cursus-sig-omft.info_
omft.info-omft-basiscursus-sig
Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0