Nederlandse logopedisten die deelnemen aan de tweede verdiepingscursus (OMFT-3 Verdiepingscursus B) van OMFT.info ontvangen daarvoor voortaan 33 geaccrediteerde punten. Zulke geaccrediteerde punten worden alleen vertrekt aan cursussen die goedkeuring hebben van de stichting ADAP (Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici). OMFT.info heeft die goedkeuring verkregen, zodat deze meteen van toepassing is op de aanstaande verdiepingscursus op 28 en 29 mei in Amersfoort.

De punten tellen voor Nederlandse logopedisten mee in het behouden van hun kwaliteitsregistratie in het Kwaliteitsregister Paramedici. Naar het oordeel van de stichting ADAP is de OMFT-3 Verdiepingscursus van OMFT.info 33 geaccrediteerde punten waard. Die worden deels verdiend door het deelnemen aan de cursus zelf en deels door het van tevoren doen van enkele voorbereidende opdrachten. Ook de OMFT-1 Basiscursus (44 punten) en de OMFT-2 Verdiepingscursus A (32 punten) zijn ADAP-geaccrediteerd.

Mathematics abstract background made with solid numbers - Closeup view
Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0