Van tevoren kon de gemotiveerde groep deelnemers aan de verdiepingscursus OMFT-2 in Zwolle goed aangeven waar hun informatiebehoefte lag. Tijdens de twee cursusdagen hebben cursusleiders Maaike Selten-Pijpe en Liset Maas-Houtekamer daar goed op kunnen inspelen, met veel aandacht voor de onderdelen ‘tongriempjes’ en ‘fotografie’.

De cursisten hebben veel kennis opgedaan rondom het signaleren van een beperkend tongriempje en de opties voor het corrigeren daarvan. Het fotografiepracticum leverde veel praktische tips op om tot verbeterde foto’s te komen van cliënten tijdens hun behandeltraject. Soms door de instellingen op de eigen camera te veranderen, maar zeer zeker ook met tastbare tips over de belichting, de eigen positie en de afstand tijdens het maken van de foto’s.

Vast onderdeel van de OMFT-2 Verdiepingscursus A is het bespreken van de door de deelnemers thuis uitgewerkte casussen. Dat leverde ook deze keer weer veel nieuwe inzichten en invalshoeken voor de aanwezigen.

De reacties na afloop van de cursus op 24 en 25 september waren enthousiast, getuige ook de vijf deelnemers die de cursus waardeerden met een tien! Gemiddeld kwam het waarderingscijfer uit op een 9. Enkele statements van deelnemers na afloop:

‘Ik heb meer kennis en zelfvertrouwen gekregen’.

‘Al mijn verwachtingen zijn waargemaakt. Meer informatie gekregen over tongriempjes, verdiepende kennis opgedaan vanuit de tandheelkunde, praktische behandeltips gekregen en goede foto’s leren maken’.

‘Ik voel mij nu veel zekerder in het uitvoeren van OMFT’.

‘Het was heel interactief en afwisselend’.

‘Echt een goede aanvulling op de basiscursus!’

‘Ik heb veel geleerd en genoeg tips gekregen om tijdens mijn behandelingen zaken beter aan te pakken’.

‘Veel gelegenheid tot het stellen van vragen en altijd positieve feedback’.

omft-verdiepingscursus-a-in-zwolle-24-en-25-september-2021
verdiepingscursus-omft-2-te-zwolle
omft-2-verdiepingscursus-a-in-zwolle-24-en-25-sept
Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0