Het nieuwe cursusprogramma van OMFT.info voor 2019 is bekend. U kunt zich nu dus al aanmelden voor een basiscursus (OMFT-1), verdiepingscursus A (OMFT-2) of verdiepingscursus B (OMFT-3) in het nieuwe jaar.

 

Met cursuslocaties in Aalst, Breda, Eindhoven, Soest en Zwolle zijn de cursussen toegankelijk voor logopedisten, mondhygiënisten, tandartsen, oro-faciaal therapeuten en orthodontisten uit heel Nederland en Vlaanderen.

 

Punten

Voor logopedisten geldt dat de cursussen geaccrediteerd zijn bij de stichting ADAP. Deelnemende logopedisten ontvangen dus PE-punten. Voor mondhygiënisten leveren de cursussen punten op voor hun Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM). Tandartsen verkrijgen punten voor het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT).

 

Incompany

Naast de cursussen in het jaarprogramma, is het ook mogelijk de basiscursus of zogenoemde ‘OMFT-bijblijvers’ zelf in huis te halen als ‘incompany-cursus’. Bijvoorbeeld als kwaliteitskring of als grote praktijk.

 

Ook in het najaar van 2018 vinden er nog enkele OMFT-cursussen plaats. Het complete overzicht treft u hier aan.

omft-cursus-17
omft-cursus-11
omft-cursus-15
Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0