De lippo’s van LOGO-art zijn voortaan verkrijgbaar in de webshop van OMFT.info. Lippo’s zijn een hulpmiddel bij het trainen van lipsluiting (musculus orbicularis oris) en neusademing. Ze hebben vrolijke kleuren en vormen, zoals een kroon, konijn, eend en vlinder. Door een lippo tussen de lippen te houden, sluiten die zich en kan er niet meer door de mond geademd worden. Er vindt dan dus de gewenste neusademhaling plaats.

Lippo’s zijn gemaakt van dun gekleurd PVC-folie, waardoor ze licht van gewicht zijn. Dat voorkomt dat juist de musculus mentalis (kinspier) getraind wordt in plaats van de musculus orbicularis oris.

Ook bij een foutieve tongligging kunnen lippo’s ingezet worden. In dat geval in combinatie met orthodontische elastiekjes. Leg een elastiekje op de tongpunt, houd daarmee de tong op de juiste plek (tongpunt tegen het gehemelte; net achter de voortanden en de rest van de tong ontspannen tegen het harde gehemelte) en zorg met de lippo voor lipsluiting.

De LOGO-art lippo’s zijn in de webshop te bestellen per set van 25 of 75 stuks.

lippos-webshop-omft.info_
Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0