Ons nieuwe cursusprogramma voor 2018 is bekend. U kunt zich dus nu al aanmelden voor een basiscursus, verdiepingscursus A of verdiepingscursus B in het nieuwe jaar.

Met cursuslocaties in Breda, Eindhoven, Utrecht, Den Bosch en Zwolle zijn de cursussen toegankelijk voor logopedisten, mondhygiënisten, tandartsen, oro-faciaal therapeuten en orthodontisten uit heel Nederland en Vlaanderen. Voor logopedisten geldt dat de cursussen OMFT geaccrediteerd zijn bij de stichting ADAP. Deelnemende logopedisten ontvangen dus PE-punten.

Naast de cursussen in het jaarprogramma, is het ook mogelijk de basiscursus of zogenoemde ‘OMFT-bijblijvers’ zelf in huis te halen als ‘incompany-cursus’. Bijvoorbeeld als kwaliteitskring of als grote praktijk.

In het najaar van 2017 staan er ook nog enkele OMFT-cursussen gepland, namelijk in Utrecht, Breda en Venlo. Aanmelden is hiervoor nog mogelijk.

Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0