Tijdens een incompany-cursus in Vlaanderen, ging één van de cliënten zelf onderzoeken! Het was de dochter van één van de cursisten. Eerder werd zij zelf onderzocht, als onderdeel van de basiscursus.

In iedere basiscursus is het onderzoeken van enkele cliënten een vast onderdeel. De cursisten dragen deze cliënten aan. Zij krijgen dan meteen advies over de manier van behandelen en belangrijke kwesties worden gezamenlijk besproken. Cursisten waarderen dit praktijkgerichte onderdeel van de cursus altijd enorm.

Tijdens de laatste incompany-cursus, was de dochter van één van de deelnemers een te onderzoeken cliënt. Na het practicum, bleef zij nog even bij de groep en mocht daarna zelf meedoen met het oefenen van de Payne-techniek. Haar moeder was een gewillig ‘slachtoffer’.

 

Incompany

Incompany-cursussen worden op aanvraag verzorgd. Bijvoorbeeld aan alle logopedisten van een grote praktijk, een paar praktijken samen, of aan een kwaliteitskring. De tweedaagse OMFT-1 Basiscursus en de Bijblijvers zijn hier uitermate geschikt voor. Het principe is eenvoudig: u regelt de locatie en nodigt de deelnemers uit en wij verzorgen de cursus of bijblijver. Een tweedaagse incompany basiscursus kunnen we op deze manier aanbieden als u 15 tot 20 personen bijeen brengt. Voor een mini-cursus in de vorm van een bijblijver zijn 6 deelnemers al voldoende. OMFT-bijblijvers worden afgestemd op uw behoeften. Het exacte programma wordt nader met u afgestemd.

Interesse? Neem contact op met:
Liset Maas-Houtekamer
Telefoon: 06-55956582
cursus@omft.info

Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0