Deze keer werd de OMFT-basiscursus gegeven in Vlijmen, vlakbij ‘s-Hertogenbosch. Naast de aanwezige logopedisten deden er ook twee oro-faciaal therapeuten mee. Deze collega’s hebben een opleiding gevolgd bij de CRAFTA. Zij zien de theoretische onderbouwing, de praktische oefeningen en de casuïstiek met betrekking tot myofunctionele therapie als een waardevolle aanvulling op hun dagelijks handelen als oro-faciaal therapeut. De cursus op 23 en 24 juni werd weer met een mooi cijfer beoordeeld, te weten een 8.6!

Eén cursist gaf als reacties: “Ik heb ontzettend veel geleerd. Mijn handen jeuken om met OMFT aan de slag te gaan. De enthousiaste wijze van lesgeven helpt daarbij! Ik vond het oefenen ontzettend fijn. Zo kun je de theorie direct toepassen. De cursus had een goede opbouw!”.

Nog enkele andere reacties:
‘Veel kennis opgedaan en direct bruikbaar’
‘Nieuwe oefenstof gekregen en heb nu meer inzicht’
‘Interessant, leerzaam, gedegen overgebracht’
‘Mijn doel was het kunnen behandelen van OMFT-cliënten. Ik weet nu hoe ik ermee aan de slag moet gaan, zowel wat onderzoek als therapie betreft’
‘Direct toepasbaar in de praktijk’
‘Veel handvaten en kennis verkregen om toe te passen tijdens de behandeling’
‘Leerzaam om ook veel aandacht te besteden aan de praktische vaardigheden en casuïstiek’
‘Boven verwachting. Leuk dat er zelf geoefend kan worden’
‘Ik ben zekerder geworden over het behandelen van OMFT’
‘Veel kennis opgedaan, zowel theoretisch als praktisch’
‘Interessant, leerzaam, gedegen overgebracht’
‘Goede balans tussen theorie en praktijk’
‘Ik ben enthousiast geworden!’

Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0