Voor het verzorgen van cursussen in België, is OMFT.info een samenwerking aangegaan met het SIG. Het SIG is in België een erkend en bekend instituut dat cursussen en trainingen organiseert over de levenskwaliteit van mensen met een beperking: verstandelijk, zintuiglijk, motorisch, communicatief of psychosociaal.

De cursussen oro-myofunctionele therapie van OMFT.info worden voortaan opgenomen in het totale aanbod van het SIG. Ze vinden plaats in hun cursus- en trainingscentrum te Aalst. Gestart wordt met een basiscursus OMFT op donderdag 1 en vrijdag 2 februari 2018. De inhoud en opzet van de tweedaagse cursus is hetzelfde als de cursussen die ook in Nederland worden gehouden. De prijs is dus ook hetzelfde: € 495,- (deelnemers ontvangen een waardebon van € 100,-, die te besteden is in de webwinkel van OMFT.info). Aanmelden kan vanaf eind oktober via de website van het SIG.

KMO-subsidie
Omdat het SIG een erkenning heeft van de KMO-portefeuille, kunnen cursusdeelnemers uit België aanspraak maken op deze aantrekkelijke subsidieregeling. Hiermee is een aanzienlijke financiële bijdrage te verkrijgen.

Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0