Twintig jaar geleden verzorgde OMFT.info een basiscursus in Nijmegen. Daar waren toen drie goed bevriende logopedisten uit Den Haag bij aanwezig. De dames zijn twintig jaar na dato nog steeds vriendinnen en bezochten samen het NVLF-jaarcongres in Nieuwegein. Natuurlijk kwamen ze tijdens dat congres even langs op de stand van OMFT.info op het beursplein. Even herinneringen ophalen met Berry Verlinden van OMFT.info. Meteen veel leuke verhalen uit de oude doos én een fotomomentje.

We hopen deze logopedisten binnenkort weer te verwelkomen op één van onze cursussen. Dat kan een verdiepingscursus zijn, om de inhoudelijke kennis op te frissen en verder uit te diepen. Maar na 20 jaar kan het soms ook goed zijn om de basiscursus nogmaals te volgen. Liset Maas-Houtekamer van OMFT.info: “Dat bevelen we aan als het meer dan 5 jaar geleden is dat een logopedist de basiscursus heeft gevolgd en daarna niet veel OMFT-cliënten heeft behandeld. Een update van de basis is dan zinvol. We scherpen de inhoud van de basiscursussen namelijk voortdurend aan, zodat nieuwe inzichten, methoden en technieken een plaats krijgen. Wie de basiscursus jaren geleden heeft gevolgd, kan dus meer dan genoeg vernieuwing én verdieping verwachten in de reguliere basiscursus”.

Het complete programma met basis- en verdiepingscursussen is te vinden op deze website. Alle cursussen worden ook aangeboden als incompany-cursussen, speciaal voor grote praktijken of kwaliteitskringen in een regio. Dat kan voor de drie vriendinnen ook een mogelijkheid zijn; ze zijn alledrie lid van dezelfde kwaliteitskring in Den Haag.

omft.info-op-jaarcongres-nvlf-
Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0