De OMFT-1 Basiscursus wordt door OMFT.info voortaan ook in het Engels aangeboden. De eerste volledig Engelstalige cursus vindt in augustus plaats in Odense te Denemarken.

 

In plaats van de gebruikelijke twee dagen waarin de stof van de basiscursus wordt behandeld en de praktijkoefeningen worden gedaan, is de theorie en oefenstof in de Engelstalige versie van de cursus uitgesmeerd over drie dagen. In Odense vindt de basiscursus plaats op woensdag 15, donderdag 16 en vrijdag 17 augustus. De cursus wordt georganiseerd in samenspraak met Lebahn Events, die ook de aanmeldingen verzorgt. Aanmelden kan via hun website of via info@lebahn.dk. Meer informatie is te vinden in de folder.

 

Nu de OMFT-1 Basiscursus een variant kent in de Engelse taal, is het geven van de cursus overal ter wereld mogelijk. “Dat is geen doel op zich”, zegt Liset Maas-Houtekamer van OMFT.info. “Maar waar we de gelegenheid krijgen om oro-myofunctionele therapie in een land op de kaart te zetten, zullen we dat zeker niet nalaten. Waar het kennisniveau over de therapie wordt vergroot bij met name orthodontisten, tandartsen en logopedisten, verbetert de multidisciplinaire samenwerking en daarmee de resultaten die voor cliënten kunnen worden geboekt”.

omft-cursus-4
omft-cursus-9
Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0