We zijn blij dat we weer cursussen kunnen gaan geven! Uiteraard doen we er alles aan om die cursussen veilig te laten verlopen, volgens de coronarichtlijnen. Ze vinden daarom plaats in ruimtes die groot genoeg zijn om de 1,5 meter afstand tot elkaar te waarborgen.

Per cursist hebben we een afgesloten materialenbak gemaakt voor de verschillende practica, zodat die materialen niet van hand tot hand gaan. Wij zorgen verder ook voor gezichtsschermen, die nodig zijn bij enkele practica en het tonen van praktijksituaties. Aan u als deelnemer vragen we zelf beschermende (hygiënische) handschoenen en mondkapjes mee te nemen. Desinfecterende alcohol voor het reinigen van materialen en handen, is tijdens de cursus voldoende aanwezig.

Wij vragen iedereen bij het betreden van de cursusruimte de handen te desinfecteren. Dit doen we regelmatig gedurende de dag. Ook vragen wij u uw mobiele telefoon niet te gebruiken. In de pauzes kan dit uiteraard wel. Voorafgaand aan de cursus informeren we u nog nader over wat u van ons mag verwachten en wat we van uw als deelnemer vragen, om ieders gezondheid te waarborgen.

Vanzelfsprekend kunt u alleen aan de cursus deelnemen wanneer u gezond bent en niemand in uw thuissituatie symptomen heeft van het coronavirus. Heeft u zich aangemeld en twijfelt u of deelnemen verstandig is, neem dan het zekere voor het onzekere en neem contact met ons op. We kunnen u dan plaatsen in een andere cursus, op een moment dat uw situatie het wél toelaat om deel te nemen.

We zien uit naar de eerstvolgende cursus!

Washing hands by alcohol sanitizers or alcohol gel from pump bottle in public area. Wuhan coronavirus (COVID-19) outbreak infection prevention and control. Hygiene and health care concept
Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0