Meestal zijn het logopedisten die de hele OMFT-cursuscyclus doorlopen. Maar aan de afrondende tweede verdiepingscursus (de OMFT-3 Verdiepingscursus B) namen deze keer ook twee tandartsen deel. Zij bevelen het elke tandarts aan, want: ‘Die hele cursusreeks volgen is voor iedere tandarts waardevol’.

Ook de andere deelnemers waren te spreken over het tweedaagse programma in Amersfoort. Diegenen die al langer geleden de eerste verdiepingscursus hadden gevolg stonden versteld van de vele nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied die ter sprake kwamen en van de nieuwe middelen die ingezet kunnen worden tijdens behandelingen, zoals de Tongue Guide. Enkele reacties:

  • ‘Mooie aanvulling op de twee andere cursussen!’.
  • ‘Meer geleerd dan ik had verwacht!’.
  • ‘Heel veel nieuwe bruikbare info gekregen voor de praktijk’.
  • ‘Goed de diepte in gegaan’.
  • ‘Goede interactie, een ontspannen sfeer en nuttige practica’.
  • ‘Veel tools en uitleg tijdens de casuïstiek’.
  • ‘Ik heb meer handvatten gekregen voor het behandelen van volwassen patiënten’.

De cursus werd geleid door Berry Verlinden en Liset Maas-Houtekamer van OMFT.info. Als gastspreker gaf OMFT-logopedist en Buteyko-therapeut Miranda van der Berk een lezing over de Buteyko ademhalingstechnieken. De deelnemers zelf presenteerden enkele eigen praktijkcasussen, die vervolgens uitvoerig werden besproken.

 

OMFT-3 pas weer in 2024

Volgend jaar staat er geen OMFT-3 Verdiepingscursus B op het programma; pas in januari 2024 weer. Die zal opnieuw plaatsvinden in Amersfoort. Aanmelden kan al, maar de exacte data zijn nog niet bekend.

omft.info-omft-3-verdiepingscursus-b
omft.info-verdiepingscursus-b-omft-3
Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0