OMFT.info gaat in september 2021 twee cursussen geven in Finland. Daarover zijn afspraken gemaakt met ‘Terapiamerkurius Oy’, een organisatie voor onder meer logopedie, revalidatie en coaching.

“In de Engelstalige cursussen die we de afgelopen jaren in Denemarken hebben gegeven, sloten al enkele Finse deelnemers aan. Het is mooi te zien dat oro-myofunctionele therapie daar voet aan de grond krijgt en dat we nu gevraagd zijn basiscursussen te verzorgen op twee verschillende locaties”, zegt Liset Maas-Houtekamer van OMFT.info.

Die locaties liggen zo’n 450 kilometer uit elkaar: het zuidoostelijk gelegen Savonlinna en het noordelijkere Oulu. De driedaagse cursussen worden achter elkaar gehouden, binnen één week. “Wel zo praktisch, omdat we dan maar één keer naar Finland hoeven te reizen. Maar aan de andere kant ook erg intensief. Zeker ook omdat we razendsnel van de ene naar de andere locatie zullen moeten verkassen. We hebben er in ieder geval veel zin in: het is altijd mooi om kennis en kunde over OMFT te delen in het buitenland, zodat het ook daar een plek krijgt en ten goede kan komen aan het behandelen van cliënten”.

Finnish flag on a windy day.
Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0