Vorig jaar was de Verdiepingscursus B (OMFT-3) een succesvolle primeur voor Belgische en Nederlandse logopedisten. Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni a.s. staat deze cursus voor logopedisten met OMFT-ervaring opnieuw op het programma.

 

De OMFT-3 Verdieping B is door OMFT.info ontwikkeld als verdere verdieping voor logopedisten die de basiscursus (OMFT-1) en de verdiepingscursus A (OMFT-2) hebben afgerond en actief zijn met OMFT-behandelingen. Tijdens de tweedaagse cursus wordt nog dieper ingegaan op diverse aspecten van de OMFT. Voorbeelden zijn: houding, faciale groei en malocclusie in relatie tot OMFT, kaakgewrichtsproblemen (Cranio Mandibulaire Dysfuncties) en het beoordelen en de correctiemogelijkheden van een te kort tongriempje. Naast meer theorie en praktijk over het behandelen van kinderen, krijgt ook de volwassen OMFT-cliënt ruimschoots aandacht. Deelnemers aan de cursus brengen zelf allemaal een casus in uit hun eigen praktijk, die vervolgens uitgebreid wordt besproken.

 

Negen logopedisten volgden vorig jaar de eerste editie van deze tweedaagse verdiepingscursus. Hun enthousiasme vertaalde zich in het mooie rapportcijfer dat ze aan deze cursus gaven: een 9! Twee cursisten hebben inmiddels de kwaliteitstoets ondergaan en zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister OMFT. De cursus OMFT-3 is de derde stap op weg naar inschrijving in dit kwaliteitsregister.

 

De OMFT-3 Verdiepingscursus B vindt plaats op 1 en 2 juni 2018 te Soest. Aanmelden is nog mogelijk. Ook als u de basiscursus en/of de eerste verdiepingscursus bij een andere cursusaanbieder heeft gevolgd, kunt u deelnemen aan deze cursus.

omft-verdiepingscursus-b
omft-cursus-tongriem-pakken
Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0