De eerste samenwerking tussen het SIG en OMFT.info is succesvol verlopen. De deelnemers waardeerden de in samenwerking gehouden basiscursus gemiddeld met een 9,6. Genoeg reden om meteen een volgende cursus in te plannen. Die vindt plaats op donderdag 6 en vrijdag 7 december 2018.

De tweedaagse OMFT-1 Basiscursus vind plaats bij het SIG, in een voormalig klooster in Gijzegem (Aalst). De inhoud en opzet van de tweedaagse cursus is hetzelfde als de cursussen die ook in Nederland worden gehouden. De prijs is dus ook hetzelfde: € 495,-. Aanmelden kan in het najaar via de website van het SIG.

 

KMO-subsidie

Omdat het SIG een erkenning heeft van de KMO-portefeuille, kunnen cursusdeelnemers uit België aanspraak maken op deze aantrekkelijke subsidieregeling. Hiermee is een aanzienlijke financiële bijdrage te verkrijgen.

Het SIG is in België een erkend en bekend instituut dat cursussen en trainingen organiseert over de levenskwaliteit van mensen met een beperking: verstandelijk, zintuiglijk, motorisch, communicatief of psychosociaal.

Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0