Ook de Verdiepingscursus B (OMFT-3) heeft nu een volledige accreditatie verkregen van Stichting ADAP. Logopedisten die deelnemen aan deze speciale verdiepingscursus, ontvangen 40 PE-punten.

De Verdiepingscursus B wordt uitsluitend aangeboden door OMFT.info. De cursus is bedoeld voor logopedisten die de cursussen OMFT-1 en OMFT-2 hebben gevolgd en inmiddels ervaring hebben met het verrichten van oro-myofunctionele therapie. De cursus vindt eenmaal per jaar plaats; vorige zomer voor het eerst. De eerstvolgende Verdiepingscursus B vindt plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni 2018.

stadap

Nu ook de volledige accreditatie van deze tweede verdiepingscursus een feit is, geldt dat deelnemende logopedisten voor alle cursussen van OMFT.info punten ontvangen:

Voor deelname aan de basiscursus door tandartsen en mondhygiënisten geldt dat ook zij punten ontvangen, voor hun kwaliteitsregisters. Deelnemende tandartsen ontvangen 16 KRT-punten. Mondhygiënisten verkrijgen 16 KRM-punten.

Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0