Vijf deelnemers beloonden de basiscursus in Eindhoven begin april met het hoogst mogelijke rapportcijfer: een 10. Enthousiasme was er niet alleen over de cursus zelf; ook de geheel vernieuwde digitale syllabus OMFT kon op veel waardering rekenen.

De cursisten tijdens de laatste OMFT-cursussen hebben kennis kunnen maken met een syllabus waarin veel onderwerpen zijn uitgebreid en zijn voorzien van links waarmee op het internet aanvullende informatie is te lezen of filmpjes zijn te zien. Als docenten geven wij regelmatig aan dat het raadzaam is de syllabus meerdere malen door te nemen. Er zullen dan steeds weer andere stukjes tekst de aandacht trekken; zeker als er meer ervaring is opgedaan met het behandelen. De syllabus bevat ook een bijlage met praktische, uit te printen documenten, die van pas komen bij de oro-myofunctionele therapie zelf.

 

Onderzoek cliënten

De cursisten die op 8 en 9 april deelnamen aan de OMFT-1 Basiscursus in Eindhoven, hebben de afwisseling tussen theorie en praktijk als heel positief ervaren. Ook het onderdeel waarin twee kinderen werden onderzocht, werd hoog gewaardeerd. De behandelend logopedist en de ouders konden vragen stellen en kregen advies op maat. Een waardevolle afsluiting van de cursus.

 

Reacties van deelnemers

De cursus kreeg van alle deelnemers gemiddeld een 9,4 als cijfer. Hieronder zijn enkele reacties weergegeven die deelnemers na afloop gaven.

‘Het was boven verwachting. Sfeer was goed, heel veel kennis opgedaan en geoefend. Fijne syllabus’.

‘Heb veel geleerd en sta te popelen om aan de slag te gaan!’.

‘Ik vond alles heel leerrijk, vooral omdat overal het praktische aspect in terugkomt’.

‘Praktisch aan de slag gegaan, maar evenzeer de theorie op orde! Perfecte balans. Ik heb ontzettend veel geleerd’.

‘Mijn verwachtingen zijn zelfs overtroffen!’.

omft-cursus-basiscursus-eindhoven-8-en-9-april-
omft-cursus-eindhoven-8-en-9-april
Contact

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze website of wilt u meer informatie over onze cursussen, de webshop of OMFT? Neem contact met ons op.

0